Врачанско е абсурдистана на Абсурдистан

kominvr

Всичко е причудливо, фантастично ненормално , грозно и изопачено .

Всеки опит за проява на нормалност, всеки опит за защита на някоя ценност, моментално е удавен с парадираща простащина .

Сигурен съмq че една огромна част от населението ще се изкефи на изказването на Ценко Чоков, че му е писнало и ще напусне страната. Но радостта му, на това население, ще дойде не от това, че Чоков ще освободи Врачанско от себе си, а от това, че Чоков е казал същото, което непрекъснато казва и населението.

Навсякъде по света има простащина, но простащината във врачанско е войнствена и непримирима.

Какво може да докара до такава ненормалност населението? Очевидно, това може да се получи, САМО  ако непрекъснато доказваш на населението,че абсурдното е истина и ценност, а истината и ценността са абсурдни. Във „ВЪЗПИТАВАНЕТО“ НА ТАЗИ ЦЕННОСТНА СИСТЕМА участват местните институции (полиция, съдебната власт, инспекторат по образованието,общини …. ) в съюз с местните медии.

Ошашавянето на населението става с  такава прецизна последователност и упорство, че човек би си помислил, че е по сценарий на чужда сила, която иска да унищожи държавността, патриотизма  и националното чувство на населението.  Само, че аз не вярвам в конспиративни теории. Сигурен съм, че всичко се дължи на простащината на МАЛКА ЧАСТ  от хората, работещи в тези институции . Защо казвам простащината? Защото безотговорността към обществото е ОТЛИЧИТЕЛНА И ЗАДЪЛЖИТЕЛНА черта на простащината И НЕЙНАТА ОСНОВНА СЪЩНОСТ. И така, няма конспирация и план. Войнстващите, простакът и простащината са такива импровизатори,че и най- добрите джазмени биха им завидели.

Възниква въпросът – защо простаците като са малка част, надвиват на по-голямата част? Отговорът е един – простакът е като борец, миришещ на пот и намазан с лайна . За да го пребориш, трябва да се омиришеш и изцапаш. Затова всеки се прави,че не забелязва простака(така не му се налага да се бори с него). На всеки му се иска простакът да е преборен и изхвърлен от обществото, но някой друг да го направи…

Освен това , простащината във врачанско е нагла и войнстваща. Тя често се нахвърля върху този, който не я харесва…..

Една от най-важните причина и следствие (за последните десетина години) на простащината във Врачанско е нарастващият резултат на една партия, нехарактерна за живеещите в района етноси….

Факти показващи,  че във „ВЪЗПИТАВАНЕТО“ НА абсурдната ценностна система във врачанско участва полицията :

  1. Всички знаят точно кой, кога и как купуват гласове в една община, само полицията, която трябва да знае не знае .
  2. Всички знаят кой, кога и как е присвоил с измама общинска земя, само полицията, която трябва да знае не знае .
  3. Всички в една община знаят за НЕ засадено лозе по проект, само полицията, която трябва да знае не знае .
  4. Всички в една община знаят за изсечена гора в проект за залесяване, само полицията, която трябва да знае не знае .
  5. Всички в една община знаят кой, кога и как добива НЕЗАКОННО петрол от сонда, само полицията, която трябва да знае не знае .
  6. Всички знаят кой, кога и как добива незаконно пясък, само полицията, която трябва да знае не знае .
  7. Обаждаш се,че лице без книжка кара бус, с който превозва хора за да гласуват за определена партия и няколко минути след това лицето спира да кара и е заменено от друго лице… за обаждането знае само полицая, на когото е съобщено от 112 .

ФАКТИЧЕСКИТЕ доказателства за полицията са много, но да посочим и факти показващи,  че във „ВЪЗПИТАВАНЕТО“ НА абсурдната ценностна система във врачанско участва и съдебната система :

1.Цяла област знае ,че човек е получил пари по европроект ЗА ДА засади  лозе, БЕЗ да засади лозе.  Съдебната система не може да докаже, че това е така.

2.Пишеш на прокурор, че е направена заключителна пресконференция и са попълнени документи  за НЕ извършена в действителност работа по европроект и са взети и поискани още пари. Показал си и сателитна снимка на обекта месец слез „завършването“  му, от която се вижда , че са завършени само 8(осем)% 8(осем)% 8(осем)% от обекта. И ПРОКУРОРЪТ ТИ ОТГОВАРЯ ,че не може да постанови досъдебно производство, защото кметът се е оправдал ,че заключителната пресконференция е направена, защото обекта е ЗАВЪРШЕН ДОКУМЕНТАЛНО. Т.е. кмета си е признал ,че обекта не е завършен и са попълнени документи с невярно съдържание за стотици хиляди лева, НО ПРОКУРОРА СЕ ПОЗОВАВА НА ТОВА, за да не постанови досъдебно производство.

3.Пишеш на прокурор,че е изсечена гора при проект за залесяване. Показваш сателитни снимки преди и след залесяването. Показваш снимки и че няма фиданки там, където е трябвало да има залесяване.  Прокурорът отказва да образува досъдебно производство.

 

Доказателства за това, че медиите участват във „ВЪЗПИТАВАНЕТО“ НА абсурдната ценностна система във врачанско – колкото щеш . Най фрапиращите са – безогледното хвалене и лансиране на откровени измамници и простовати мутри.

Навсякъде по земята е нормално, простоватите мутри да лижат краката на образованите полицаи, прокурори, собственици на медии . Във врачанско, за да бъде абсурдно е обратното….